ALLESFIETSENZWEMMENLOPENTRIATLONSKIFITNESSHOKA ONE ONE

 Bergh is een buitenbeentje in het loop landschap!

We gaan voor echte niche merken met een grote meerwaarde:

Hoka was toen we er 3 jaar geleden mee startten, een nobele onbekende. Nu is het merk uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de loopmarkt. Hoka One One heeft een kenmerkende dikke zool met enorm veel demping. De schoenen zijn zowel geschikt voor startende joggers als voor ultra lopers ( en alles daartussen in). Naast een ruim assortiment asfaltmodellen biedt Hoka een ruime keuze aan trail loopschoenen. 
Voor lopers met een zwakke rug, kraakbeen letselts aan de knie, achillespees problemen... biedt Hoka veelal een goeie oplossing.

Salomon is de uitbreiding van dit jaar. Het Franse multisport merk is al jaar en dag de referentie voor trail lopers. We volgen de Speedcross 4, Wings en Sense Pro max. 

Ook nieuw is het Amerikaanse Altra running. Altra biedt enkel schoenen met 'zero drop' zolen. Dit betekent dat de voet waterpas staat met de grond, dus de hiel staat even hoog als de voorvoet. Deze zero drop constructie maakt dat lopers minder zwaar op de hiel gaan landen. Midvoet landing biedt veel voordelen en benadert sterk onze natuurlijke loopstijl. Met Altra starten vraagt voor sommige lopers wel een aanpassingsperiode omdat spieren anders belast worden.

Onze merken

     

Contact

Bergh sports
Gistelsesteenweg 245 / bus 1
8200 Brugge
T 050 68 90 91
E info@berghsports.be

www.facebook.com/berghsport


openingsuren:

10u tot 12u30 en 14u tot 18u
ZO & MA gesloten


Gesloten
zondag en maandag

d-artagnan | all for advertising