25/11

STRYD Running Power meter

 Powermeting is al lang een ingeburgerd gegeven bij fanatieke fietsers. Nu kunnen lopers ook  gebruik maken van de voordelen van trainen op 'Wattage'.
Het gebruik van vermogen in training heeft een nauwkeuriger beeld dan enkel gebruik te maken van parameters als hartslag & snelheid.
STRYD is het eerste toestel op de markt die powermeting voor lopers mogelijk maakt. Het toestelletje is superlicht en klein. Te vergelijken met de footpods van Polar. STRYD is waterdicht en heroplaadbaar. 
STRYD werkt met de recente Garmin en Suunto toestellen. En tevens is het compatibel met de meeste smartphone ( na downloaden van App). 
STRYD is bij Bergh te koop aan 229 eur. 
TAGS stryd, powermeting, watts, berghsports, lopers, running


10/11

Winter 2016

Winter 2016:

Deze winter hebben we een zeer uitgebalanceerde skicollectie van Peak Performance en J.Lindeberg in huis.
Focus op warme & sobere tinten : mosgroen, dark khaki, metalic brons, zwart, jeansblauw. Aangevuld met een paar flitsende accentkleuren (bright orange en vibrant blue).
De accessoire merken zijn zoals de vorige winters : HESTRA handschoenen, POC skihelmen & goggles, FALKE ondergoed en skikousen. 

Voor een blik op de collectie, check de Facebook pagina BERGH.TAGS peak performance, j.lindeberg, ski, brugge, bergh, hestra, poc, falke, winter


 
d-artagnan | all for advertising