29/09

Flipbelt

De Flipbelt, simpel en goed!

De Flipbelt is een heupgordel ( 5 maten van Xs-XL) uit tricot/elastan. De binnenkant is voorzien van een viertal spleetvormige openingen. De belt is voorzien om smartphone, sleutels en gels in op te bergen. Alles blijkt mooi op zijn plaats zitten, dus de ideale oplossing voor lopers en triatleten. Uiteraard is de Flipbelt ook geschikt voor andere activiteiten zoals fitness, fietsen, als geldgordel op reis...
We hebben de Flipbelt in een 5 tal kleurtjes. Kost 29.95 euro.
TAGS flipbelt, running belt, loopgordel


24/09

Hoka One One

Een primeur voor Vlaanderen. Bergh heeft de loopschoenen van Hoka One One binnen.
Hoka One One is al jaren een begrip bij ultra lopers. De schoenen hebben een opvallende dikke zool. Deze zool is gemiddeld 1.6 tot 2.0 maal zo dik als een standaard zool van een loopschoen. Dit zorgt voor extra demping. Toch zijn de schoenen enorm licht. Alle modellen scoren een gewicht van onder de 300 gr.
Je zou denken : extra dikte betekent verlies aan stabiliteit. Niks is echter minder waar, de schoenen hebben een brede, vlakke leest waardoor er geen stabiliteitsverlies is. De drop van de schoenen is vrij klein waardoor deze uitermate geschikt zijn voor mid & voorvoet landers.
Deze schoenen zijn ideaal voor het langere werk of voor lopers met een lage drempel voor blessures.


TAGS hoka one one, hoka, trail, clifton, bondi, bergh


08/09

Casall herfstcollectie is binnen.

De Casall herfstcollectie, zowel voor dames als heren, is binnengekomen.
Verschillende kleuren, van sober zwart of grijs tot eclatant oranje of magenta. Dit najaar pakt Casall uit met een brede waaier aan thema's : Running, Dance, Fitness, Yoga & Pilates. Voor elk wat wils dus.


TAGS casall, fall 14, fitness, running, yoga, pilates.


 
d-artagnan | all for advertising